Lei feriehus i Arnager - Book her

Feriehus i Arnager, Bornholm, Danmark til utleining!

Arnager er et lite, rolig og veldig hyggelig fiskerleie på Bornholms sydkyst.

 

Gjestevurderinger fra Arnager

 
 

7 gjester har gitt Arnager en gjennomsnittlig vurdering på 4,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Karakteristisk for Arnager er øy-havnen, som er forbunnet med fastlandet via en 200 m lang trebro. I den stemningsfulle byen finnes et silderøykeri, et spisested og et galleri, som er innrettet i en gammel bondegård midt i byen. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, bl.a. ved Nylars, 4 km mot nord. Desuten finner De gode innkjøpsmuligheter, spisesteder, kulturelle tilbud og aktiviteter for hele familien i Rønne, 9 km mot nordvest.

 
En 200 meter lang trebro forbinder øyhavnen i Arnager med kysten Den lille, hyggelige fritidshavnen for enden av trebroen i Arnager Arnager Klint er en spektakulær kalkklint ved stranden i Arnager Hold ferie i feriehus i Arnager på Bornholms sørlige kyst
 

Strande

Arnager Strand er en deilig sandstrand, som begynner like ved øyhavnen. 11 km mot øst ligger Boderne Strand, som er en lang og smal strand. Her blir vannet fort dypt. Galløkken Strand ligger like syd for Rønne og 6 km vest for Arnager. Her er det sandstrand med sandbunn de første 10-15 m, og etterpå bliver det steinbunn. Det er stup adgang til stranden fra p-plassen. De brede, fine og hvite sandstrendene finner De ved Balka og Dueodde, ca. 23 km mot øst. Strandene har lavt, klart vann og sandbunn, og er derfor veldig barnevennlige.

Natur

Naturen rundt Arnager er preget av strand, hav, bakker, skog og myr. Midt på Bornholm ligger en av landets vakreste skoger, Almindingen. Forskjellige merkede ruter fører gjennom skogen, der De kan oppleve den 162 meter høye bakken, Rytterknægten, vakre skogsjøer og øyens største sprekkedal. Paradisbakkerne ved Nexø er et kupert klippelandskap med et utall av vandreruter. Opplev sprekkedaler, højlyngmyr, vandreblokker og spesiel vegetasjon her (8 km). På den nordlige delen av øyen, ved det fantastiske naturområdet Hammerknuden, kan De bli betatt av vakre klippekyster, sprekkedaler, vannfall og klippehuler. Huler, grotter og forrevne klippeformasjoner ute i vannet skaper dramatiske scenerier ved Helligdomsklipperne i nærheten av Gudhjem.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter ved Arnager Pynt, langs hele kysten og i øens Put & Take fiskesjøer. Golfspillere har mulighet for å prøve 3 baner på øyen. Bornholms Golf Klub i Rønne er den nærmeste, men også Nexø Golf Klub og Nordbornholms Golf Klub kan anbefales. De mange merkede sykkel-, ride- og vandrestier på øyen gir gode muligheter for å oppleve det vakre og spesielle naturlandskapet på tett hold.

Severdigheter

Ved Arnager finner De en liten jettestue fra den yngre steinalder. Ta en tur til Rønne og opplev bl.a. den hyggelige atmosfæren i lystbåthavnen. Byen kan desuten by på museer, bowlinghall, svømmehall, gode shoppemuligheter og restauranter. Hjorts Fabrik er Bornholms Keramikermuseum. Erichsens Gård er Bornholms By- og Havemuseum. Bornholms Museum viser en arkeologisk samling med 2000 gullgubber, kirkeinventar, bornholmerur o.m.a. (9 km). NaturBornholm i Åkirkeby forteller historien om Bornholms natur - helt fra utspringet i den glødende lava for mer enn 1 mia. år siden (21 km). De 4 rundkirkene; Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker er Bornholms vartegn. Opplev de karakteristiske, hvitkalkede kirkene, som er over 800 år gamle.

Utfluktsmål

Bornholms Kunstmuseum ligger i et av øyens vakreste områder (ved Helligdomsklipperne). Her finnes det verker av kjente bornholmske malere og temautstillinger med kunst, design og kunsthåndverk (28 km). Melstedgård ved Gudhjem er et levende landbruksmuseum med hus, marker og staller (28 km). Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250, som reiser seg på en steil klippeknoll på nordspissen av Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin (33 km). Oluf Høst Museum i Gudhjem er et kunstmuseum, der malerens liv føres videre i hans eget hjem (33 km). Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk opplevelsessenter. Her får De et inntryk av bondelivet i perioden 1350-1450. Sentret er et levende middelaldermiljø med mennesker, dyr, hus, vannmøller og befestet vollsted. JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbruk, som nå er en populær natur- og fornøyelsespark med vannland, en enestående blomsterprakt og tallrike attraksjoner (34 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Arnager

Søk feriehus
 
  •  

   Arnager Feriehus, Arnager

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 95-0259

    
   1 uke fra NOK 6693,-
    
  •  

   Arnager Feriehus, Arnager

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 95-0258

    
   1 uke fra NOK 5075,-