TivoliPantomimeteaterTivoli - altid som aldrig før
Tivoli - alltid som aldri før
I hjertet av København ligger Tivoli, verdens nesteldste forlystelsespark, som er et must for alle barn og voksne, som besøker byen i Havens åpningstid. Tivoli er et av Københavns mest berømte vartegn, hvor dere finner alt fra festlige forlystelser og grønne oaser, til gourmetmat, konserter og mye mer.
Tivoli ligger kun få minutters gang fra Rådhuspladsen, og med Københavns Hovedbanegård som nærmeste nabo er det lett å komme dit.

Magiske og nostalgiske forlystelser
Forlystelsene er alle designet til å matche Tivolis arkitektur og haver. Noen er vidunderlig nostalgiske og andre er de rene adrenalinsus, som f.eks. Vertigo, som flyr med 100 km/t og ble kåret til Europas Bedste Forlystelse i 2014.

Begivenheter i Tivoli
I Tivolis Koncertsal og i Glassalen blir det året rundt oppført forestillinger. Dessuten kan Tivoli også skryte av et omfattende program av live-musikk hver dag med alt fra jazz, folk, klassisk til popmusikk. Hver fredag i sommersesongen er det populære Fredagsrock-konserter på Plænen.

Spisning i Tivoli
Når det dreier seg om mat, har Tivoli et godt og variert utbud. Noen foretrekker selv å ha med mat og lage en piknik på Plænen, men dere kan også velge alt fra tradisjonelle danske retter til fransk bistro eller asiatisk ma. Halloween, jul og nyttår

Hvert år i oktober forvandles Tivoli til et fortryllet høstsunivers med hekser og gresskarmenn. Alle forlystelser kjører, og det gjør de også fra midten av november og hele desember måned, hvor Jul i Tivoli åpner opp dørene, og hele haven er pyntet.


LekeplassBallongynger
Utsnitt av Tivoli
 

Tivoli

Vesterbrogade 3

1620 København V

Tlf: 33151001

www.tivoli.dk

Vis på kort Vis på kort