Den Blå Planet


Den blå PlanetDen Blå Planet byr på et vell av spennende opplevelser. Nordeuropas største akvarium tar deg på en reise, hvor du kommer helt tett på havets forunderlige verden. Besøk de lekne havoterne Mojoe og Agnes i det nye havoteranlegget, som er spesialdesignet til havotenes sprelske narraktive påfunn.

Ta turen til det varme Ocean, der hammerhaier med elektriske sanser patruljerer sammen med kjempestore rokker.Gå på oppdagelse ved korallrevetder nydelige fisk i alle regnbuens farger svømmer rundt blant flotte, levende koraller.
 
Amazonas byr på action, når 2.000 glubske piratfisk med barberbladsskarpe tenner  flenser kjøttet av byttet deres, mens fisk fra havene rundt oss kan oppleves i det kalde nord. Hør også forunderlige sjøforklaringer, rør levende krabber og sjøstjerner, og sett fingeravtrykk med ekte blekksprutblekk. På Den Blå Planet er det opplevelser for enhver.

Nyt også utsikten over Øresund fra spisestedet ØST. Her bugner menukortet av lekre retter inspirert av det nordiske kjøkken. Med årstidenes friske råvarer og fisk og skalldyr fra havene rundt oss er det noe for enhver smak.
Haitunellen på Den Blå Planet
Den tropiske del av Den Blå Planet
 

Den Blå Planet

Jacob Fortlingsvej 1

2770 Kastrup

Tlf: 44 222244

denblaaplanet.dk/

Vis på kort Vis på kort