Danmarksrabatten - Ferieopplevelser med rabatt

Sol, strand – og spennende attraksjoner. Når dere leier feriehus hos Sol og Strand, kan dere samtidig kjøpe inngangsbilletter med rabatt og få adgang til et vell av ferieopplevelser.

 

Nyt en deilig ferie i Danmark

Ferie handler om å slappe av, nyte hverandre og få spennende opplevelser sammen. I Danmark venter det dere mange spennende ferieopplevelser og det er helt sikkert noe for enhver smak. Her finner dere vakker natur, som kan danne rammen om mange gode eventyr sammen. Kanskje har dere lyst til å oppleve det helt nære med hyggelige spaserturer i naturen og muligheten for å kjøpe fisk ved fiskebåtene på stranden. Eller også skal det være noe med sus i magen, som i forlystelsesparkene rundt omkring. Det kan også være kulturelle opplevelser med flotte museer, kunsthåndverk og deilig musikk, som lokker. Her finner dere alt og med rabatt. Undersøk hvilke attraksjoner, dere vil besøke, allerede hjemmefra og gled dere til deilige opplevelser sammen. Det kan være morsomt å planlegge, hva dere skal oppleve og derved øke forventningens glede. De spennende opplevelsene er med til å skape en helt unik feriehusferie og minner, som vil vare i mange år frem.

Her på siden har vi samlet en lang rekke attraksjoner, hvor vi kan tilby dere rabatt, når dere leier feriehus hos Sol og Strand. Dere kan få rabatt på mange spennende attraksjoner for både familier og par. Når dere har bekreftet bookingen av feriehuset, får dere en e-post med muligheten for å kjøpe inngangsbilletter til de viste attraksjonene til fordelaktige priser. Så kan dere planlegge og forberede ferien deres i feriehus og tilmed spare penger. Så er det kanskje litt ekstra penger til andre opplevelser og litt til å søte ferien med.


 
 
 

Deilige opplevelser på ferien

I Danmark kan dere også få skjønne opplevelser utenfor feriehusets dør. Det kan være deilig å kombinere ferien med turer og opplevelser i nærområdet. Danmark er fylt med flotte kyststrekninger med nydelige sandkledde strender, som det alltid er populært å besøke uansett årstiden. Det betagende havet er sjarmerende, hva enten det er en varm sommerdag eller en kjølig vinterdag og på stranden opplever man alltid noe. Om sommeren er det deilig å kaste seg ut i de blå bølgene og nyte det nydelige vannet. Her er det plass til badedyr og lek med badeball. På alle dager av året er stranden et skjønt sted å gå tur. Dere kan samle flotte strandskjell og stein eller hvis dere er heldige, finner dere kanskje rav blant tangen som ligger på stranden. Har dere lyst til å være aktive kan dere ta med sykler selv eller leie sykler i nærheten. Det er mange gode sykkelruter i Danmark og det kan være en hyggelig måte å være aktiv på med familien. Spenn sykkelhjelmene og ta kanskje med en deilig nistekurv, når dere sykler ut på nye opplevelser. Det kan også være et spennende innslag på ferien å leie hester og prøve krefter med en tur i det blå på hesterygg. Guidede rideturer kan være en helt ny måte å oppleve naturen på og er en hyggelig måte å tilbringe tiden på sammen.

Hvis dere vil nyte naturen i et langsommere tempo med tid til fordypelse, er det også mange gode vandreruter å begi seg ut på. Her er det tid og plass til å stoppe opp og dufte til blomstene eller se på de flotte fuglene på himlen. De danske skogene er alltid flotte og betagende å gå tur i og ofte kan dere finne morsomme naturlekeplasser og hundeskoger å besøke. Dere kan også prøve krefter med lystfiskeri ved sjøer og kyster. Det kan være deilig å stå og nyte naturen, mens dere fisker og er det bit, har dere noe å spise om kvelden. Dere kan også spille golf, når dere er på ferie i feriehus. Rundt om i landet finner dere mange flotte golfbaner, hvor dere kan få et godt spill. Elsker dere å bade og et modige, kan det være gøy å windsurfe og i Danmark er det mange gode lokasjoner, hvor dere finner optimale forhold til nettopp den sporten. Det kan også være morsomt å prøve krefter med kitebuggy og suse av gårde på stranden. Eller spenn løpeskoene og ta på deilige turer i det nydelige landskapet rundt feriehuset. Her finner dere ofte et deilig varierende underlag i form av både skog og strand, så løpeturen kan få litt ekstra utfordring. Mountainbiking, kanotur, skøjyeløp og naturfitnessredskaper – det er mange muligheter for en aktiv ferie for hele familien, når dere holder ferie i feriehus.

To barn på hvert sitt badedyr i vannet ved stranden

I Danmark finner dere mange spennende attraksjoner. De spenner fra alt fra små kunstgallerier, hvor dere kan fordype dere i kunsthåndverket til imponerende forlystelsesparker og dyreparker, der dere kan få sus i magen og se på fascinerende dyrearter. Besøk spennende kunstmuseer og opplev spennende kunstsamlinger. De fleste kunstmuseer har særutstillinger, så et besøk byr alltid på noe nytt hver gang. Det er også mange spennende museer å besøke rundt om i Danmark. Et museum i dag er ikke, hva det var engang og er ofte preget av spennende opplevelser og nye måter å formidle viten på. Å gå på museum er en spennende tidsreise for hele familien, hvor dere kan få en fornemmelse av, hvordan livet var i gamle dager. Det kan ofte føre til spennende samtaler etterpå og tanker omkring den utviklingen som har vært.

I ferielandet finner dere mange festlige forlystelsesparker, som står klar til å gi dere sus i magen og fargestrålende opplevelser. Prøv turer i de ville rutsjebanene og skrik av fryd, når de slår uventede sving på banen. I forlystelsesparkene er det mye å oppleve og prøve for alle i familien. Store lekeplasser og lunsj utenfor – her er det alltid noe å se på. Det blir ofte en lang og aktiv dag, hvor dere dratter ned på sofaen i feriehuset, mettet av nye gode inntrykk. Det kan også være spennende å gå på oppdagelse i de mange fiske- og dyreparker rundt om i landet. La dere fortrylle av store akvarier med fargestrålende fisk og morsomme havdyr. Her kan dere, utover å beundre de mange nydelige dyrene, lære en masse om dem og deres levevis på en spennende måte. Lytt til de store brølene fra en tiger og den lystige skratten fra papegøyer – besøk en av de mange flotte dyreparkene, som dere finner rundt om i landet. Det er mange slags dyreparker, fra klassiske zoologiske hager til digre safariparker, hvor dere kan kjøre i bil og kanskje komme helt tett på yndlingsdyrene deres. Alle dyreparker byr på spennende møter med eksotiske dyr og spennende viten om dyrene. Samtidig finner dere også ofte festlige lekeplasser her, hvor barna kan more seg og de voksne kan ta seg et velfortjent hvil.

Rutsjebane med rød vogn fylt med mennesker

En ferie i feriehus i Danmark behøver ikke å være dyr. Bortsett fra å kunne spare mange penger på inngangpriser, kan dere også finne våre deilige feriehus med ulike typer rabatt. Vi har både rabatter og tilbud til korte og lange ferier i feriehus og når man har spart litt på oppholdet, er det råd til mer av alt det morsomme på ferien. Så kan det kanskje være penger til en ekstra forlystelse eller en kjempe stor is, når dere går tur på stranden. Når dere holder ferie i feriehus kan dere nyte å sette sammen akurat den ferien, som dere selv ønsker. Dere er alltid tett på nydelig natur og spennende attraksjoner, så det eneste som dere skal gjøre, er å velge hvordan ferien skal være denne gangen.

Tilbud og rabatter på sommerferie og opplevelser

 
Last Minute

Last Minute

Reis i feriehus den kommende lørdag og spar opp til 40 prosent på ferien i feriehus. Nyt en spontan ferie med vårt Last Minute tilbud.

Miniferie i et feriehus

Miniferie

Hold miniferie i et dansk feriehus hvis dere trenger en pause fra hverdagen. Et feriehus er den perfekte ramme for et avslappende opphold.

Spar-Ferie

Spar-Ferie

Hold en lang ferie med tid til avslapping og opplevelser. Book feriehus i min. 14 dager og opp til 28 dager med rabatt og kom helt ned i gir.

2–personers rabatt

2–personers rabatt

Er dere to, som skal på ferie sammen i feriehus, kan dere spare penger. Med 2-personers rabatten får dere opp til 25 % rabatt på ferien i feriehus.

Her-og-Nå-ferie

Her-og-Nå-ferie

Solen steker, og dere har bare lyst på en tur vil havet og stranden. Book et Her-og-Nå feriehus og skynd dere av gårde på miniferie i sommerlandet.

Danmarks-Rabatten

Danmarks-Rabatten

Når dere leier feriehus, får dere adgang til Danmarks-Rabatten. Her finner dere et stort utbud av rabattbilletter til mange attraksjoner i Danmark.