Sol og Strand

Klar for ferie?

Spar opptil 40 % i Siste liten
Klar for ferie?
  • Prisgaranti Prisgaranti
  • 27 lokalbyråer 27 lokalbyråer
  • Karakterer 4,3/5 Karakterer 4,3/5
  • Trygghetspakke Trygghetspakke
  • 40 års erfaring 40 års erfaring
Feriehus som kanskje kan være av interesse for deg

Semesterboende på Sol og Strand

Luksusferiehus
32 1000

Hold ferie på 1. klasse i et luksusferiehus med lekkert interiør, luksuriøse detaljer, masse utstyr, havutsikt eller wellness.

feriehus med svømmebasseng
001 26 0815 003 005 (3)

Lei et feriehus med svømmebasseng og nyt en dukkert i det varme vannet, uansett årstiden og uavhengig av vær og vind. Barna vil elske det!n.

Last minute
Last Minute

Det er penger å spare hvis du kan reise på kort varsel. Med et Last Minute-opphold kan du spare opptil 40 prosent på en fritidsbolig.

Påskeferie
Påskehare Og Æg

Saml familien i et feriehus i påsken. Hygg dere med god mad, hjemmelaget dekorasjon og en spasertur i skogen eller ved vannet. Vi har feriehus med plass til hele familien.

Vinterferie
Blokhus Vinter

Når vinterkulden er verst, har dere fortjent ekstra forkjælelse. Ta i feriehus og nyt et varmt spabad eller les en god bok ved vedovnen.

Bestill ferien i 2023
Sommer Sol Strand Familie

Ønsker du å kunne sikre at du får tak i det rette sommerhuset, det som passer til dine behov og ønsker for ferien i 2023? Bestill sommerhuset nå, mens utvalget er størst.

Feriehus med spesielle fasiliteter

Store feriehus
stort-sommerhus

Skal hele den store familien på ferie sammen eller skal dere bruke et samlingssted til mer enn 12 personer? Se utvalget av store feriehus.

Svømmebasseng
Poolhus Sommerhus

Lei et feriehus med svømmebasseng og nyt en dukkert i det varme vannet, uansett årstiden og uavhengig av vær og vind. Barna vil elske det!

Sol og Strand feriehus Danmark

Velkommen til Sol og Strand, feriehusutleiebyrået, som setter gjesten i sentrum, fordi ferien deres er viktig!

Ferien er en viktig pause fra hverdagen, her skal tempoet ned, stressen skal ut av kroppen og dere skal finne igjen roen og freden. Hos Sol og Strand vet vi, at ferien er viktig og vi vet, at rammene skal være i orden. Vi vil gjerne hjelpe dere med å få den beste ferie i Danmark. I over 40 år har vi hjulpet gjestene våre med å finne det perfekte sommerhus eller den perfekte ferieleiligheten til påskeferien, sommerferien eller en av de andre viktige feriene deres - og vi vil naturligvis gjerne hjelpe dere til å finne det huset eller den leiligheten som akkurat passer til dere.

Vi er et av Danmark største feriehusutleiebyråer med over 6000 privateide feriehus og ferieleiligheter i hele landet. Hos Sol og Strand har vi et stort utbud av feriehus på de mest populære områdene i Danmark så som Bornholm, Marielyst og Hornbæk i det østlige Danmark og Skagen, Blokhus, Blåvand og Fanø på den danske vestkysten. Vi har feriehus til enhver smak, ethvert behov og enhver lommebok. Vi har alt fra billige feriehus over feriehus tett på vannet og til luksusferiehus og feriehus med svømmebasseng. Hos Sol og Strand har vi store feriehus, med plass til hele familien og vi har små hyggelige feriehus som er ideelle for par som ønsker ren avslapping på ferien. Mange av feriehusene våre er barnevennlige og inneholder barnestol, barneseng og utendørs lekeredskaper. På denne måten blir ferien ekstra vellykket når dere er en familie med små barn. Ønsker dere å ha med hund på feriehuset og holde ferie med hele familien, er dette også en mulighet! I mange av våre sommerhus er hunder nemlig velkommen.

Vi gjør oss stor umake for å sikre, at ferien deres i feriehus blir en god opplevelse. Våre 21 lokalkontorer rundt omkring i Danmark står alltid klar med hjelp og rådgivning, uansett om dere har bruk for et lokalt tipp eller om det skulle være et problem med det leide feriehuset. Vi har også en masse inspirasjonssider til opplevelser på ferien deres i Danmark – eller dere kan hente vår fantastiske app med en oversikt over 1500 av Danmarks attraksjoner.

Vi kvalitetssjekker løpende alle feriehusene våre og sikrer således en høy minimumstandard og riktig kategorisering. Hvert år nyter over 100.000 gjester ferien i våre feriehus, hvilket gjesteboken vår vitner om med tusenvis av positive anmeldelser. Hvert eneste feriehus har sin egen personlige gjestebok online. I gjesteboken kan dere lese om opplevelsene til tidligere gjester og se, hvilke karakterer de har gitt etter oppholdet. Gjennom vår kategorisering og gjestebøkene får dere altså et veldig rettvisende bilde av, hva dere kan forvente av feriehuset.
Hos Sol og Strand Feriehus Danmark har vi på vegne gjestene våre valgt å tegne en gratis avbestillings- og innboforsikring. Disse forsikringene kaller vi vår tryghedspakke. Dere kan således ta på ferie i Danmark med visshet om, at dere er i ekstra gode hender og er sikret både før, under og etter ferien deres.

Vi gleder oss til å by dere velkommen i nettopp deres feriehus hos Sol og Strand!