Sol og Strand
er medlem av:

Om oss

Om Sol og Strand

Ferien deres er viktig! Dere snakker om, hvor dere vil, hva dere skal oppleve, når på året dere skal reise og dere gleder dere til endelig å komme vekk fra hverdagen og bare nyte tiden. Ferien er dyrebar, og dere ønsker å få en vellykket ferie, hvor alt det praktiske bare virker. Hos Sol og Strand vet vi, at ferien er viktig, at tiden er dyrebar og at ferieopplevelsene varer evig og, som H.C. Andersen skrev, å reise er å leve. Hos Sol og Strand ønsker vi å hjelpe dere med å få den beste ferie i Danmark.

Ferie i et feriehus

Hos Sol og Strand leier vi ut danske feriehus. Vi kan dessverre ikke hjelpe med feriehus i andre land eller andre former for overnatting, som f.eks. hotell eller camping. Det betyr til gjengjeld, at vi godt kan hjelpe dere med å finne det perfekte danske feriehuset. Vi har et inngående kjennskap til den danske feriehusbransjen. Vi vet, hva dere som gjester ønsker, hvilke fasiliteter dere ønsker skal være i feriehuset og hvilke krav dere har til ferien som helhet. Alle feriehusene våre er privateid, og det gir oss en meget stor variasjon i de feriehusene, vi leier ut. Dette gir dere muligheten for å finne akkurat det feriehuset, som dere mener, passer best til dere. Vi utvikler, tester og oppdaterer hele tiden systemene våre og tilpasser både søkebokser og bestillingsflyt, slik at dere lett kan finne og leie drømmeferiehuset. Skulle dere allikevel fare vill på vår website, sitter våre byråssistenter og ferierådgivere klar ved telefonene. Dere kan også møte opp på et av våre mange lokalbyråer, som ligger rundt i hele Danmark, og få en god prat med en av byråmedarbeiderne.

Online gjestebøker

Hvert Sol og Strand feriehus har sin egen personlige online gjestebok. Her kan dere lese om andre gjesters ferieopplevelser og erfaringer med feriehuset. Vi er alltid glad, når en gjest velger å dele opplevelsene sine med oss og feriehuseieren. Etter endt opphold er dere også velkommen til å dele opplevelsene deres i feriehuset i gjesteboken eller på Trustpilot. Vi har litt over 17.000 gjesteboksinnlegg, og generelt er gjestene våre veldig glade i oss og feriehusene våre, og det er vi selvsagt veldig glad for.

 Utdrag fra feriehusenes gjestebøker

 
Feriehus, Hejlsminde

Feriehus, Hejlsminde

 
Det var et veldig koselig feriehus, med stor deilig hage uten innsyn fra naboer.Vi hadde en fantastisk uke både små og store. Hejlsminde er et riktig nydelig sted, og vi kommer nok tilbake. Huset får litt dårlig poeng fordi det luktet sterkt av mugg der, bortsett fra det var huset perfekt for vår familie med en baby, to barn og 2 voksne
 
Feriehus, Hejlsminde

Feriehus, Hejlsminde

 
Et moderne og bekvemt feriehus med alle faciliteter! Flott utsikt og strand rett utenfor, og med kun minutters kjøring fra Kolding. Perferkt for oss, men kanskje litt vel stille for de som vil ha litt liv og røre rundt seg, eller for de som bli kjent med naboene sine. Hvis man skulle ønske seg noe, måtte det være et par solsenger !
 
Feriehus, Juelsminde

Feriehus, Juelsminde

 
Et fantastisk fint og velholdt feriehus som passet fint til ein familie på fire.Ingen ubehagelige "overraskelser".God service fra Sol og Strand.Kjem garantert til å reise på ny ferie hit.
 

Dere kan trygt leie feriehus hos oss

Sol og Strand har, som det eneste utleiebyrå i Danmark, valgt å tegne en avbestillings-, innbo- og insolvensforsikring på vegne våre gjester. Denne kaller vi vår trygghetspakke, og den er gratis for dere. Det betyr, at dere kan ta på feriehusferie med vissheten om, at dere er i ekstra gode hender. Dere er sikret ekstra godt før, etter og selvfølgelig under oppholdet i feriehuset.

Det dreier seg om hele ferien

Vi vet, at ferien består av mange elementer og ikke bare et godt sted å sove. Vi har gjennom mange år samlet opplysninger om Danmarks mange små og store attraksjoner og har gjort dem lett tilgjengelige for dere. Ved hvert feriehus finner dere fanen ?Vis på kart?. Her får dere et overblikk over alle de attraksjoner, som finnes i nærheten av feriehuset. Slik et det lett for dere å velge hvilke opplevelser, som skal inngå i ferien. Vi har også utviklet en app, som også gir dere tilgang til informasjoner om attraksjonene, når dere gjester feriehuset. Som noe helt unikt har vi også inngått samarbeid med noen av Danmarks største attraksjoner, så når dere leier et feriehus hos Sol og Strand, kan dere samtidig kjøpe inngangsbilletter med rabatt, f.eks. til LEGOLAND, Den Blå Planet eller Odense ZOO.

Vi gleder oss til å hilse dere velkommen i et av feriehusene våre.


Helberskov,
Nordøstjylland

45-4038
6 Personer, 2 Soverom,
Særklasse, NOK 5754,-
Se feriehus

Thorup Strand,
Nordvestjylland

16-2078
10 Personer, 4 Soverom,
Toppklasse, NOK 7899,-
Se feriehus

Saltum,
Nordvestjylland

13-0320
6 Personer, 3 Soverom,
Særklasse, NOK 11241,-
Se feriehus

Skaverup,
Sjælland

91-6510
6 Personer, 2 Soverom,
Toppklasse, NOK 6213,-
Se feriehus

Fjand,
Jyllands vestkyst

20-8056
6 Personer, 3 Soverom,
Toppklasse, NOK 8413,-
Se feriehus

Marielyst,
Lolland, Falster og Møn

82-0196
10 Personer, 5 Soverom,
Toppklasse, NOK 15422,-
Se feriehus
 

Send til en venn
Kontakt
Kontakt info tlf
22725210
 
tlf
info@sologstrand.no
Dagligt kl. 9-20

Søk feriehus

Reisemål
Periode Antall gjester
 
Udvidet søk
 
 
Nullstill
Nyhetsbrev Tilbud og gode nyheter.