Inspirasjon til ferien i feriehus

Uansett om dere holder ferie i en hytte i Danmark eller i et av våre lekre poolhus, venter det dere massevis av festlige og spennende ferieopplevelser.

Marinahus Marinahus Stemningsfulle omgivelser med utsikt til lystbåthavn. Liker dere atmosfæren på en aktiv marina, har dere nå mulighet for å holde ferie i et feriehus her.
Spar-Ferie Spar-Ferie Dere får en stor rabatt når dere booker en Spar-Ferie. En Spar-Ferie er fra 14 til 28 dager.
I feriehus med rullestol I feriehus med rullestol Sol og Strand tilbyr feriehus som passer til rullestolbrukere, på attraktive feriedestinasjoner over hele Danmark.
Feriehus til sportsfiskere Feriehus til sportsfiskere Hold ferie i Danmark i et feriehus, som er spesielt innredet til sportsfiskere.
Business Class feriehus Business Class feriehus Hold den neste workshopen deres i et Business Class feriehus, som er spesielt utstyrt med kontorfasiliteter.
Feriehus ved aktivitetssenter Feriehus ved aktivitetssenter Mange gratis aktiviteter for barn på mange aktivitetssentre. Noen aktiviteter er innendørs, så det er alltid massevis å ta seg til - uansett været. Alle aktiviteter ligger i gåavstand fra feriehuset.
 

Danmark byr på attraksjoner og severdigheter for hele familien. Ta barna med i en av de store forlystelsesparkene eller nyt de brusende bølgene og brede sandstrendene langs Vesterhavet.

Det er mange måter å holde ferie på. Dere kan se et utvalg av våre forskjellige ferietemaer nedenfor.


Ferie året rundt

Det er deilig å vära sommerhus i Danmark - uansett årstiden. Med hytteutleie i Danmark kan vi by på en tur i Vesterhavets bølger eller sykkelturer i grønne skoger.

En høstferie er full av vakker og fargestrålende natur og hyggelige stunder innendørs, mens en vinterferie i feriehus er det samme som frisk blåst, som farger kinnene røde. Dere kan også velge å holde en kort miniferie, der dere får et pusterom fra hverdagen.

Send til en venn
Kontakt
Kontakt info tlf
22725210
 
tlf
info@sologstrand.no
Dagligt kl. 9-20

Søk feriehus

Reisemål
Periode Antall gjester Ekstra
 
Udvidet søk
 
 
Nullstill
Nyhetsbrev Tilbud og gode nyheter.