logo

Ferielandet Danmark har det hele og vi har over 5000 sommerhus overalt i Danmark her i vort katalog for online feriehusutleie.

Find jeres feriehus i Danmark her i vort store online katalog for feriehusutleie.

Ferielandet Danmark har det hele og Sol og Strand har over 5000 sommerhus, hytter og feriehus overalt i Danmark her i vort katalog for online feriehusutleie. Hurtig selektiv søgning efter den rigtige feriebolig i Danmark.

Nordvestjylland Nordvestjylland Nordvestjylland
Fra Skagen i nord over Løkken og Blokhus til Klitmøller i sør strekker Lysets Land seg på den nordjyske vestkysten. Lyset trekker til især kunstneriske sjeler, men også strand- og naturelskere.
Jyllands vestkyst Jyllands vestkyst Jyllands vestkyst
Vesterhavet er en opplevelse hele året rundt. Vilt, brusende og vakkert på høsten og vinteren. Mildt og innbydende på sommeren. De uendelige, hvite sandstrendene kan dere få oppleve fra våre deilige feriehus.
Limfjordslandet Limfjordslandet Limfjordslandet
Langs Limfjorden er det fin mulighet for aktiv ferie, spesielt hvis interessen er vann- og seilsport. For naturelskere er den jyske hede særlig interessant. Gled dere til å oppleve den blomestrende lyngen på sensommeren.
Nordøstjylland Nordøstjylland Nordøstjylland
Den nordjyske østkysten utmerker seg ved å være veldig barnevennlig. Det grunne vannet gjør, at badegjesten skal langt ut, før vannet når navlen. Dette gjør området særdeles velegnet for småbarnsfamilier.
Djursland og Mols Djursland og Mols Djursland og Mols
Danmarks nese er kjent for store opplevelser og nydelig natur. Bo i feriehus og besøk Fregatten Jylland, ta på vandretur i Mols Bjerge eller nyt en familiedag i Djurs Sommerland.
Sørøstjylland Sørøstjylland Sørøstjylland
Helt fra Flensborg Fjord mot sør og opp til Norsminde i nord strekker den østjyske kysten seg i skjønne, naturlige omgivelser. Nyt ferien og opplev naturen fra et av de nydelige feriehusene våre.
Fyn og øyene Fyn og øyene Fyn og øyene
På Fyn og øyene hersker det en utpreget avslappende stemning. En særlig ro som kan få ethvert stressnivå til å holde ferie. Vi anbefaler at dere utforsker de lokale bryggeriene og den lokale gastronomien.
Lolland, Falster og Møn Lolland, Falster og Møn Lolland, Falster og Møn
Møns Klint er uten diskusjon en av Danmarks vakreste og mest spektakulære naturopplevelser. Både på Lolland, Falster og Møn har vi deilige feriehus, hvorfra dere lett kan nå Møns Klint i bil.
Sjælland Sjælland Sjælland
Sjælland er kjent for de deilige feriebyene sine. Nydelige feriehus og en avslappet feriestemning er en del av hemmeligheten. På Sydsjælland ligger BonBon-Land, en herlig dag for hele familien.
Bornholm Bornholm Bornholm
Klippeøya i Østersjøen er mye mer enn smørrebrødet ’Sol over Gudhjem’ med røkt sild, rå eggeplomme og reddik. Bornholm smaker ganske enkelt av feriestemning, historie og kultur. Lei et feriehus og nyt de hvite sandstrendene og den fantastiske naturen.


Send til en venn
Kontakt
Kontakt info
22725210
 
info@sologstrand.no
Dagligt kl. 9-20

Søk feriehus

Reisemål
Periode Antall gjester
 
Udvidet søk
 
 
Nullstill
Nyhetsbrev Tilbud og gode nyheter.
 

Desktop

Copyright © 2003-2012 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S